FK Avizo - Jablunkov st. žáci

13.09.2011 03:34

 

FK AVÍZO Město Albrechtice - 1. FK Spartak Jablunkov  2:1 (2:0)

 

6. minuta vlastní 1:0, 19. minuta. Hajný (penalta) 2:0

 

 

První poločas moc pěkného fotbalu nepřinesl. I tak se naši hráči dostali do dvoubrankového vedení. Gól na 1:0 si hosté vstřelili sami, když po rohovém kopu nedokázali správně odkopnout míč a srazili si ho do branky. Druhý gól padl z penalty. To byl v šestnáctce faulovaný Wilczek. Míče se chopil Hajný a přesným zakončením zvýšil na 2:0.

Druhý poločas jsme začali aktivněji a vytvořili si několik brankových možností. Bohužel velmi špatným zakončením jsme třetí gól nepřidali. Co se nepodařilo nám, dokázali hosté. K blížícímu se konci postupně přebírali iniciativu a s tím přišlo i snížení. V 55. minutě hráč Jablunkova Świerczka krásnou střelou a s pomocí břevna dostal míč do naši sítě a snížil na 2:1. Naštěstí pro nás hosté už do konce utkání nedokázali před naší brankou nic vymyslet. Poslední velkou šanci měl už v nastaveném čase náš hráč Wilczek, který se od poloviny hřiště řítil na osamoceného gólmana Jablunkova. Jenže jeho šance skončila jako ty předtím…v rukou brankáře. A tak konečný stav utkání zní 2:1 pro hráče AVÍZA.

 

Hodnocení trenéra

 

Po dnešním utkání příliš spokojený nejsem. Výsledek je sice výborný, ale náš výkon byl hluboko za očekáváním. Doma se nám herně vůbec nedaří. Můj tým měl dost šancí, aby utkání v klidu dohrál. Místo toho nám soupeř dá branku a až do konce se bojíme o výsledek. 

 

 

Sestava
 

Darda

Kropáč, Balicki, Kaštovský, Král

Baránek, Hrabovský, Novák, Zetek

Pospíšil, Wilczek

Hajný, Kohoutek, Vasiliadis

Trenér

Lhotka

Zpět