FK Avízo st.přípravka - FK Krnov A 1 : 9 ( 0:5 )

22.10.2012 19:37

FK Avízo přípravka - FK Krnov A 1 : 9 ( 0:5 )

Branka : Hvižď

Poslední podzimní utkání za krásného slunečného počasí sehrála dvě nejlepší mužstva okresní soutěže na hřišti FK Avízo v boji o první příčku, za silné podpory fanoušků obou stran. Fyzicky a fotbalově vyspělý soupeř od začátku dokazoval, proč poráží ligová mužstva ve vyšší soutěži a rychle se ujal v zápase vedení. Do poločasu jsme se snažili se soupeřem držet krok, ale musíme sportovně uznat, že soupeř byl lepší a zaslouženě v poločase vedl 0:5. Do druhé půle jsme nastoupili jako vyměnění a soupeře několikrát zatlačili před jeho bránu, což jsme korunovali gólem Hviždě. Škoda dalších neproměněných šancí a také penalty! Soupeř si už utkání do konce pohlídal a zaslouženě vyhrál. Za předvedený výkon se nemusíme stydět a je třeba celé mužstvo za podzimní část pochválit, kdy konečné 2.místo v tabulce je nad očekávání !!!

Sestava : Kmínek, Unčovský, Jiří Mlčoušek, Jan Mlčoušek, Hvižď, Kvasnica, Liberda, Patrik Tarabík, Matyáš Tarabík, Vyležík, Boček, Škrabal, Kocur

Na závěr bych chtěl poděkovat manželům Bočkovým a Unčovským za pozápasové občerstvení v restauraci Residence a taktéž velké poděkování patří jak rodičům, tak všem fanouškům přípravky FK Avízo. Rovněž poděkování patří vedení FK Avízo za podporu našich nejmenších!

Petr Kmínek a Roman Boček -trenéři přípravky FK Avizo

Zpět