FK Žimrovice - FK M.Al-ce 1:3 ( 0:1 )

25.03.2017 20:38

   Do prvního jarního utkání vstoupili obě mužstva bojovně, kdy do první vážnější akce jsme se dostali my střelou Bušose z 20 m do tyče, následoval únik přes půlku hřiště Charalambidise, bohužel bez gólového zakončení. Před koncem první půlky otevřel gólem do šatny z přímého kopu Sklenařík. Druhou půlku se domácí snažili vyrovnat, tím otevřeli našim hráčům dveře do obrany, čehož dvakrát využil Charalambidis a bylo 0:3. Domácí snížili až v 85.minutě na konečných 1:3 v náš prospěch.

Sestava : Darda, Kopecký, Pavlíček, Kropáč, Slaný, Červinka, Bušos, Sklenařík, Boček, Charalambidis, Šupák

Střídal: Uherek

Pohledem trenéra : utkání jsme odehráli koncentrovaně a bojovně, nebudu hodnotit jednotlivce, ale musím pochválit celé mužstvo! V utkání jsme se nevyvarovali drobných chyb, které se budeme snažit na tréninku odstranit. V jarní části je našim cílem začlenit do mužstva mladé hráče z dorostu a hrát pohledný fotbal.

Změny v kádru : odešli Alex Klepáček (ligový dorost Karviná), Lukáš Král (Nové Sady), Milan Novák (TJ Jindřichov), přišli Ondřej Červinka a Miroslav Banovec z dorostu. V přípravě jsme zkoušeli některé hráče, kteří nakonec dali přednost vyšší soutěži a vysedávání na lavičce.

Zpět