FC MSA Dolní Benešov - FK AVÍZO Město Albrechtice 0:3 (0:1) st. žáci

21.09.2011 21:24

5. minuta Duda , 50 minuta Novák, 62. minuta Balicki (penalta)

 

Hned od začátku byli naši hráči lepší. Vytvořili si mírnou územní převahu, kterou už v páté minutě gólově potvrdil Duda střelou pod břevno Benešovské branky. I pak hráči AVÍZA měli více ze hry a přicházely i šance. Bohužel jsme další a uklidňující branku nepřidali. I když domácí tým v utkání tahal za kratší konec, také si dokázal vytvořit několik zajímavých šancí. Naštěstí pro AVÍZO všechny pokusy Benešova končily v rukou našeho Brankáře Dardy .

Ve druhém poločase naše převaha ještě vzrostla. Ale i nadále naši kluci nedokázali přesně zakončit. Asi největší zaváhání měl Novák ,když přestřelil prázdnou branku domácích. Svou chybu však napravil o několik minut později. To dokázal uniknout domácí obraně a střelou pod gólmanem zvýšil na 0:2 pro AVÍZO. Pak se domácí pokusili ještě změnit průběh utkání a vytvořili si dvě slibné situace. Ale naštěstí pro nás v bráně čároval Darda a svými zákroky nedovolil hráčům Benešova skórovat. Co nedokázali domácí, podařilo se Albrechticím. V 62. minutě obráncům unikl Hrabovský, kterého fauloval ve velké čtverci brankář. Tu to odpískanou penaltu proměnil Balicki a tím uzavřel na konečných 0:3 pro AVÍZO.


   Hodnocení trenéra

 

S předvedeným výkonem jsem spokojený. Co mě trápí je naše koncovka. I když jsme dali tři branky mnohem víc šancí kluci zahodili. Už v minulém utkání se nám tato činnost mohla vymstít. Zatím nám přeje štěstí….

 

Sestava

Darda Lukáš

Kropáč Jakub, Balicki Petr, Hudeček Jakub, Král Lukáš,

Baránek Patrik, Duda Ondřej, Hrabovský Jan, Zetek Jiří,

Wilczek Kamil, Novák Ondřej,

 Kaštovský Zdeněk, Hajný Vojtěch, Vasiliadis David

Trenér

Lhotka Martin

Zpět