FC Ostrava Jih - FK AVÍZO Město Albrechtice 0:5 starší

05.10.2011 22:00

FC Ostrava Jih - FK AVÍZO Město Albrechtice 0:5 (0:1)

 

32 . minuta Novák , 38 minuta Kropáč, 50. minuta Zetek

57. minuta Hrabovský, 65. minuta Wilczek

 

I přes jednoznačný výsledek bylo utkání dlouho vyrovnané. Přesto že si šance vypracovaly oba týmy, gól padl až v samotném závěru prvního poločasu. To krásnou přihrávkou za obranu oslovil Balicki Ondru Nováka a ten šikovným zakončením poslal tým AVÍZA do vedení- 1:0.

Do druhého poločasu šli hráči Albrechtic s cílem rozhodnout utkání a neinkasovat. První cíl začali plnit velice brzy. Skvělým zběhnutím z pravé strany se uvolnil Kropáč a střelou pod břevno zvýšil na 2:0 pro AVÍZO. Potom se do dvou šancí dostali domácí. Ale míč do sítě nedostali i díky velice dobře chytajícímu Dardovi. Rozhodnutí přišlo v 50. minutě. Na pravé straně se opět uvolnil dnes skvěle hrající Kropáč. Tentokrát však nevystřelil, ale pěknou přihrávkou oslovil Zetka a ten trefuje poloprázdnou bránu – 3:0. Tento průběh už domácí zlomil a do šancí se dostávali jen naši hráči. Z těchto šancí také padli ještě dvě braky, o které se postaral Hrabovský s Wilckem a tak upravili na konečných 5:0 pro hráče AVÍZA.   


   Hodnocení trenéra

Dnes jsem spokojený z 75 %. Některé pasáže naší hry byly velice pěkné a fotbalové. Ale také jsme často chybovaly v rozehrávce. Naštěstí pro nás soupeř se střelecky trápil. Nejvíce mě dnes svou hrou potěšil Kuba Kropáč. Doufám, že mu chuť hrát pěkný fotbal vydrží co nejdéle.  

Sestava

Darda Lukáš

Kropáč Jakub, Balicki Petr, Hudeček Jakub, Král Lukáš,

Novák Ondřej, Duda Ondřej, Hrabovský Jan, Zetek Jiří,

Wilczek Kamil, Hajný Vojtěch,

, Kohoutek René

Trenér

Lhotka Martin

Zpět