FC Slavoj Bruntál - FK Avízo dorost

30.08.2011 01:55

 

 

 

FC Slavoj Bruntál - FK Avízo Město Albrechtice  5:1  (0:1)

Utkání mezi okresními rivaly mělo od úvodních minut i za enormního vedra oboustranně vyrovnaný a svižný průběh. Hosté působili v úvodních minutách lepším dojmem a po dobrých kombinacích přecházeli do útoku. Domácí pozorně bránili a snažili se o rychlé protiútoky. Více střeleckých příležitostí ale bylo před brankou Slavoje, kde domácí gólman několikrát zasahoval proti střelám albrechtických hráčů.

Skóre se měnilo až ve třiatřicáté minutě. Hosté po vydařené akci poslali do úniku po pravé straně útoku Kalu, který unikl obraně Slavoje a proti spolehlivému domácímu brankáři nezaváhal. O chvíli později měli hosté další velmi dobrou příležitost ke skórování, ale ta skončila z kopačky Hricka jen na tyči domácí svatyně.

Domácí se v dalším průběhu první půle snažili o vyrovnání, ale průniky Rohela a po něm ani Bendíka ke gólovému efektu nevedly.

Po přestávce udělali domácí hned několik změn ve složení mužstva a hned se to promítlo i na hře mužstva. Slavoj získal navrch ve středu hřiště a dařilo se mu i přecházet do nebezpečných protiútoků. V osmačtyřicáté minutě bylo vyrovnáno. Do středu zálohy vysunutý Mika využil dobře zahraného rohového kopu Bendíka a hlavou vstřelil vyrovnávací gól svého týmu.

Hra měla nadále vcelku vyrovnaný průběh. Hosté se ale neprosazovali proti dobře chytajícímu brankáři Slavoje střelecky. Ke slovu se tak stále více dostávali hráči Slavoje. V sedmapadesáté minutě vyslal na branku Albrechtických Alari svého spoluhráče Klepáčka, který chytře obstřelil hostujícího gólmana a angličanem otočil výsledek na stranu domácích.

Slavoj pokračoval v aktivním výkonu a v sedmdesáté minutě dostal další možnost. Pronikajícího Bendíka faulovali ve vyložené šanci hosté až ve svém pokutovém území. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Mika a domácí vykročili za vítězstvím. Hosté byli zaskočeni a v jedenaosmdesáté minutě inkasovali počtvrté. Rohel utekl po levé straně hřiště a jeho gólovou přihrávku před branku Avíza zužitoval Bendík.

Domácí fotbalisté dohrávali zápas v euforii a svůj velmi dobrý výkon ve druhé půli pečetili v šestaosmdesáté minutě pátou brankou. Po úniku Bendíka a jeho přesné přihrávce se prosadil potřetí v utkání střelecky disponovaný Mika. Avízo si tak z Bruntálu odvezlo vzhledem k předvedené hře až příliš krutou porážku 1:5.

Sestava:

Boček

Moravec   Dudek  Drahotušský  Svoboda

Kala  Hricko  Pospíšil  Kalužnický

Tichavský  Hažík

 

Střídali: Ondrašík, Turek, Kropáč

Zpět