FK Avízo Město Albrechtice – TJ Krásné Loučky 2:3 (1:2)

05.10.2011 22:36

V sobotním odpoledním utkání I. B třídy se střetli na hřišti ve Městě Albrechticích domácí fotbalisté s Krásnými Loučkami a na konci oboustranně zajímavého utkání se z těsného vítězství radoval hostující tým.

Okresní derby na hřišti Avíza Město Albrechtice začalo z ostra. Již ve 4. minutě utkání byl v dobré šanci Chlopčík, jeho pokus o lob brankář Města Albrechtic konečky prstů vyškrábl. O dvě minuty později prosvištěla rána z kopačky Vojtěška těsně nad domácí brankou.

V 9. minutě poslal Lalák načechraný míč do pokutového území, na který nejvýše vyskočil Chlopčík a poslal hosty do vedení.

V 18. minutě mohli hosté náskok navýšit, když Chlopčík prostrčil míč za obranu na Česlíka, ten ale s šancí naložil mizerně. Ve 24. minutě se Česlík pokusil obejít brankáře, ten mu ale odvážným skokem pod nohy míč sebral.

O další dvě minuty později zabojoval v pokutovém území Beran, předložil míč Chlopčíkovi, který nadvakrát propálil vše, co mu stálo v cestě a poslal hosty do dvoubrankového vedení.

Ve 31. minutě se dostali ke slovu také domácí, kteří po parádní střele do šibenice branky hostů snížili. Domácí hráče vstřelený gól povzbudil a nabudil k ještě větší aktivitě. Pramenila z toho velká šance ve 37. minutě, kdy míč proletěl podél brankové čáry hostů, ale nikdo z domácích hráčů na něj nedosáhl.

Ve 40. minutě přišel důležitý moment. Domácí obránce dostal druhou žlutou kartu v zápase a musel předčasně do sprchy. Těsně před přestávkou ještě domácí prověřili pozornost brankáře Petra střelou z dálky.

Na začátku druhého poločasu zahrával Kočenda volný přímý kop a míč si jeden z obránců Avíza málem srazil do vlastní branky. V 52. minutě rozehrávali hosté volný přímý kop, míč ale proletěl těsně nad albrechtickou brankou.

V 59. minutě poslal Lalák míč na zadní tyč, kde dobře postavený Chlopčík jej bez přípravy napálil do sítě domácích a hosté vedli dvoubrankovým rozdílem.

V 64. minutě domácí předvedli bleskový protiútok. Burdovu technickou střelu ale vytěsnil gólman hostů Petr skvělým zákrokem na roh. V 74. minutě našel Pobucký centrem Laláka, ten ale svou hlavičku nasměroval mimo tyče. Hned o minutu později střílel jeden z domácích hráčů z dobré pozice jen do připraveného brankáře Petra.

V 81. minutě domácí utkání ještě zdramatizovali. Ránu z volného přímého kopu Petr jen vyrazil a Burda míč bez problémů doklepl do prázdné branky Krásných Louček.

V 86. minutě rozehrával volný přímý kop Fiurášek, jeho pokus ale domácí brankář bez problémů zkrotil v rukavicích. Těsně před koncem zápasu si ještě vykoledoval druhou žlutou kartu hostující Chudický a oba týmy tak dohrávaly o deseti hráčích.

Hosté ustáli i závěrečný tlak Albrechtických a po zásluze si odvezli z Města Albrechtic tři body.

Zdroj : Bruntálský a Krnovský Deník

 Sestava :

                     Heinzke

Busios J.              Baczke        Lapuník    Pořízka

 

Pavlíček  Matějíček    Malaník   Pecha 

 

                             Vavřík L.       Mlčoušek J.                              

                                       Střající hráči : Fiebrich, Hricko, Juchelka, Boček,Burda,Vavřík R.



 

 

Zpět