FK Avízo - Nový Jičín st. žáci

30.08.2011 01:51

 

FK AVÍZO Město Albrechtice - FK Nový Jičín  1:3 (0:0)

 

62. minuta Kropáč

 

Od  úvodních minut byli hráči Nového Jičína mírně lepší. Ale nedokázali se prosadit přes dobře hrající obranu. První možnost ke vstřelení branky se dostali naši hráči. Běžela 31 minuta, když se k rozehrání přímého kopu postavil Balicki a přímou střelou trefil břevno. V zápětí měli velkou šanci hosté, ale ani jejích šance neskončila v síti.

 

Ve druhém poločase převaha hostů ještě vzrostla. A to přivolalo i chyby domácího AVÍZA, které hosté dokázali využít a rychle rozhodnout zápas. První a asi rozhodující chyba přišla ve 42. minutě. Domácí stopéři se spolu nedohodli a vystartovali napadnout soupeře. Bohužel tím v obraně vznikla velká díra,do které okamžitě směřovala přihrávka na nabíhajícího středního záložníka. Ten se velké šance nezalekl a našemu brankáři nedal šanci. Pak Nový Jičín přidal ještě další dva góly a zdálo se,že je o výsledku rozhodnuto. Ale naši kluci se nevzdali a zkusili ještě zdramatizovat utkání. A to se taky podařilo. V 62. minutě se k odraženému míči dostal Kropáč. Ten hned bez vymýšlení střílí…střela se příliš nevyvedla, ale Novojičínský gólman dělá chybu a bylo sníženo na 1:3.  Bohužel nic víc se našim hráčům už nepodařilo vymyslet a tak konečný výsledek 1:3 pro Nový Jičín je více než spravedlivý.

Hodnocení trenéra

Moc dobře jsem věděl, že nás dnes čeká velice kvalitní soupeř. Bohužel jsme doplatili na individuální chyby, které soupeř dokázal využít. Je velká škoda, že se nám nepodařilo dát první gól. Šance na to určitě byla a je možné, že by se utkání vyvíjelo jinak. Ale musím přiznat, že si Nový Jičín zasloužil vyhrát.

 

Sestava
 

Darda

Kropáč, Balicki, Hudeček, Král

Baránek, Hrabovský, Duda, Zetek

Novák, Wilczek

Hajný, Kohoutek, Kaštovský, Olejniczál

Trenér

Lhotka

Zpět