Otice - FK Avizo Město Albrechtice 0:1

12.10.2011 21:54

Důležité utkání, prakticky o šest bodů, začalo na hřišti menších rozměrů v Oticích velmi oboustranně bojovně. Hostující fotbalisté si byli vědomi důležitosti utkání a toho, že případná porážka je pošle až ke dnu tabulky. Albrechtičtí hráli velmi zodpovědně a snažili se eliminovat snahu domácího kolektivu.

Hra měla v prvních pětačtyřiceti minutách vyrovnaný průběh a přelévala se z jedné strany hrací plochy na druhou. Oba týmy si vypracovaly i příležitosti ke skórování, ale vycházely naprázdno. Naděje hostů na úspěch v zápase držel i spolehlivý gólman Heinzke, který domácím vychytal několik dobrých možností.

O výsledku zápasu tak rozhodla dvacátá minuta. Po útočné akci albrechtického mužstva si naběhl na centr do velkého vápna domácích Juchelka a hlavou poslal míč do protipohybu brankáře Otic. Domácí se snažili do přestávky vyrovnat, ale proti byl brankář Avíza.

Ve druhém poločase pokračoval domácí kolektiv ve snaze o vyrovnání. Hosté kontrolovali těsné vedení a vyráželi do protiútoku. K vidění byly další možnosti na obou stranách. Skóre ve prospěch Avíza se neměnilo a zápas spěl pomalu ke svému konci.

Avízo si ohlídalo i závěrečný nápor domácích a po skončení si odvezlo velmi cenné a zasloužené vítězství. Radost z něj ale Avízu zkazilo zranění Brožka a Hricka, který si nakonec odnesl po ošetření v nemocnici sádru a podzimní část soutěže pro kapitána dorostu a hráče širšího kádru A týmu tak skončila.

Otice - Avízo Město Albrechtice 0:1 (0:1)
Branka: 20. Juchelka
Město Albrechtice: Heinzke - Brožek, Matějíček, Baczke, Pořízka - Pecha, Vavřík R., Mlčoušek J., Hricko - Pavlíček, Juchelka, střídali: Mlčoušek A., Vavřík L., Lapuník, Fiebrich, trenér: Gustav Santarius


 

Zpět