Výsledky

30.05.2018 12:27

Sokol Chomýž _ FK Město Albrechtice muži A  0:3 (0:1)

Do "derby" utkání nastoupili naši hráči pouze s dvanácti hráči.Chyběl nejen trenér Bussios,ale také Kopecký,Mlčoušek,Juchelka a Šupák.Do nově sesta-

vené obrany se postavili mladí a odehráli vynikající utkání.V prvním poločase měli naši hráči velkou převahu,nastřelili tyč a břevno,ale do vedení šli teprve ve 42.minutě,kdy se prosadil Táborský.Druhý poločas začal dobře,ve 49.min. se ve skrumáži orientoval výborně Pospíšil a když ve 78.minutě dává Chara- lambidis třetí branku,bylo rozhodnuto.Všichni hráči si zaslouží pochvalu za nasazení a bojovnost,výborně družstvo řídil z lavičky p.Boček a věříme i v další úspěšné výsledky,které nás dostanou v tabulce výše než dosud.

Hráli: Darda,Táborský,Slaný,Král,Kropáč,Kuřec,Červinka,Pavlíček,Pospíšil,

           Fiebrich (73.Hricko),Charalambidis.

TJ Krásné Loučky B - FK Město Albrechtice muži B  1:3 (0:2)

Na úspěch v sobotu v Chomýži navázali i muži B velmi dobrým výkonem na hřišti v K.Loučkách,kdy šli do vedení již ve 4.minutě brankou Jiřího Frančiaka.

Ve 44.minutě se prosadil Fiebrich a v 75.min.Kala,domácí dali po menším vý-padku čestný úspěch v 88.minutě.

FK Město Albrechtice st.žáci - Kovo Břidličná 3:8 (1:4)

V souboji dvou posledních mužstev v KS začal pro domácí dobře - již ve 2.min. dává Škrabal vedoucí branku.Další příležitosti naši nevyužili,hosté ano a tak si odvezli důležité tři body.Náše branky dále dávali Chramosta a Kalaš.

FK Město Albrechtice ml.žáci - Kovo Břidličná 3:4 (3:4)

Domácí měli velmi zdařilý nástup do utkání.V 10.minutě již vedli 3:0,branky stříleli Poliak 2 a Tkaczyk.Hosté měli úspěšný závěr poločasu,kdy dávali branky ve 23,24,25 min.Celý druhý poločas se hrálo na hostující branku,ale alespoň vyrovnat se nepodařilo.

JUVENTUS Bruntál - FK Město Albrechtice přípravka 5:11 (1:4)

Naši nejmenší potvrdili první místo v soutěži jednoznačným výsledkem.

Střelci: Tkaczyk M. 4,Vyležík 3,Dlouhý 2, Mužík a Barkoci po 1.


Zpět